måndag 26 april 2010

Ella Lovisa

 

Igår fyllde vår lilla pärla 3 år. Hade tänkt posta detta inlägget då, men nätverket ville inte riktigt.

Ella Lovisa Rydman kom till världen i en rasande takt. Första värkarna kom vid 7 på morgonen, jag hann stiga upp och ge Emmy frukost, ringa maken på jobbet och be honom komma hem. Sen gick det fort, åkte in till BB vid 10 och innan 11 var vår andra, helt perfekta lilla tös född.

Mina ungar gör att livet får mening, jag kämpar alltid lite extra för dem, njuter av varje stund vi är tillsammans för snart är de vuxna och relationen blir på ett annat sätt. Inte till det sämre, bara annorlunda.

Tack fina lilla Ella för att du valt oss till din mamma och pappa.

 

P3070669

P3140675

P2240645

P4240702

P4250726

P4240719

P4250739

P4250740

P4250741

Grattis älskade skitunge!

 

 

Tack till er alla som var här och firade vår prinsessa. Tänk att uppsättningen av ett studsmattenät kan engagera två släkter…

P4240706

P4240714

Denna bilden är klockren på min bror som provar tjejernas studsmatta. Ser ut som om han blir nedsänkt från ovan :)

Stor kram till er alla!

tisdag 20 april 2010

Öronakupunktur

 

Idag känner jag mig sådär konstigt pigg. Ja trött men det finns ändå lite energi kvar. Kanske kan bero på att jag varit på NADA idag, öronakupunktur som ska vara bra mot oro och att man får lättare att sova. Det funkar iallafall på många av våra patienter som lider av ångest och svår oro. Jag blev pigg, precis vad jag behövde för att hinna med allt som måste göras nu innan helgen. Dock är jag fortfarande som en döing vid uppstigadaxet. Började morgonen med att ta blodprover på våra patienter, det gick super, klarade alla på första försöket trots att de var svårstuckna. Wohoo! 1-0 till självförtroendet! :)

Ellafisen har ont i sina öron (som vanligt), kikade i örat i förrgår och då var hon helt igengeggad, ajaj…. VC i går och de kunde inte se nått för hon va så igenkorkad. Så nu kör vi droppar i öronen och på fredag ska hon spolas. Hämtade även ut pencillin idag för hon har så ont och gnäller, speciellt om nätterna. Idag möttes jag av en lessen Ella när jag kom hem som bara sovit och inte velat äta nått på hela dagen :( Mutade med yoggi och chokladkaka och då återkom lite av energin.

Maken håller på och bygger potatislådor för vår tänkta potatisplantering och sen bär han in sista pelletssäckarna. Blev dock avbruten några gånger av alkolisten (hans syrra bor i huset bredvid vårt och när han är påverkad är han såååååå dryg!!) så allt tar längre tid än planerat.

Nu måste jag leta vetenskapliga artiklar till tenten som ska lämnas in nästa vecka. Najs, när ska jag hinna göra den??

På återseende, och då med BILDER!!

lördag 17 april 2010

Köket är färdigt!!!

 

Ja kan ni fatta, det är färdigt, ända in till vartenda lilla list! Ville bara dela med mig av min lycka och lättnad mitt i denna oändliga trötthet. Detta gjorde att jag hittade ny energi faktiskt, har lyckats plantera en massa pellisar och hängt upp gardiner nu i kväll.

I mån ska här städas grundligt, alla spår av köksrenovering ska bort!

Nu är vi redo för lillfisans kalas till helgen! :)

Orkeslös

Ja var är bilderna? Inte är dom tagna iallafall… Kan inte skylla på nått annat än total orkeslöshet. Så trött som jag varit de senaste veckorna har jag nog aldrig upplevt innan. Oehört frustrerande, det är precis så jag orkar parktiken och känner att jag ger så mycket jag kan. Jag kan inte påstå att jag är piggare om helgerna heller, känns som om jag går runt i nån dimma och plockar lite där och sätter upp nån gardin. Jag hoppas detta ska lätta snart för tröttheten medför ett dämpat humör och jag blir irriterad för minsta lilla.

Köket är färdigt, bara taklister kvar som ska på ikväll. Idag har maken bakat bullar och lite andra kakor att fylla frysen med, han är just nu i full gång med att laga mat. Och vad gör jag, inte ett skit! Känner mig låg och skäms för att jag inte orkar.

Igår var iallafall jag och stora E på stan och hade en egen mysdag med shopping och god mat. Det var underbart, absolut nått vi kommer göra oftare.

Hoppas på piggare tider och jag lovar att visa vårt fina kök väldigt snart!

Kramar!

torsdag 8 april 2010

Underbara youtube

 

Det känns som om jag framstår som om jag är helt insnöad på katter, ja kanske lite eftersom jag har två egna, men på nått vis har jag bara fastnat där på youtube.

Har iallafall hittat världens sötaste jamande…. eller mer som ett bräkande bebisfår kanske…. (ni får klicka på länken i rutan nedan om ni vill se det för youtube håller hårt i klippet ;)

 

…och ett mindre sött jamande…. undrar hur många paket cigg katten röker om dagen, haha!

Återkommer med bilder på köket i helgen!

måndag 5 april 2010

Hyllorna på plats!

Hyllorna har kommit på plats och så har även mina favvoprylar :) Det var lixom det som har fattats. Nu börjar vi bli färdiga, på riktigt. Bara lister som ska på sen är vår köksrenovering ett avslutat kapitel. Lycklig är jag!

P4050695

P4050697

P4050698

Vi har även fått storas Es studsmatta på plats, den hon fick när hon fyllde 5 i oktober, åh vad hon längtat efter våren och att äntligen få inviga den.

P4040692

Nu ska jag måla om köksbordet. Vi var på loppisrunda igår, på jakt efter ett “nytt” köksbord. Det blev bara att vi kånkade hem en massa färgglatt porslin istället (till min stora förtjusning). Så nu målar jag om bordet i väntan på att vi ska springa på det där bordet vi vill ha.

Annars har vi varit lite långlediga allihopa. Praktiken är bättre än förväntat. Dock känner jag mig väldigt vilsen och inkompetent. Hur ska jag kunna hjälpa alla desa människor i kris? När jag pratar med någon som inte vill nått hellre än bryta ihop och lägga sig och gråta i ett hörn så känner jag deras ångest, jag ser hur hemskt de mår och jag önskar jag kunde blåsa bort klumpen i magen, gråten i halsen, pirret i kroppen och hopplösheten. Jag tänker att det likaväl kunde varit jag. Jag hoppas att jag genom min närvaro kommer kunna lindra någons lidande, om bara för en liten stund.

Hoppas att ni alla haft en skön påsk helg, det har vi, tack alla för i lördags!  Min stora prinsessa målar fortfarande ägg till frukost :)

P4030688

Kramar i massor från K!