lördag 27 juni 2009

Hälsningar från Cypern!

Två veckor av skön semster på Cypern är över. Vi hade otroligt varmt, mellan 35-40 grader i skuggan varje dag. Det har inte regnat en droppe sen i början på april... solsäkra dagar kan man lugnt säga :)

Vi lämnade ett kallt Sverige med ösregn tidigt på morgonen. Resan började dock lite trassligt med att min resväska kom bort, så där stod jag på Larnaca flygplats och det hela kändes som ett personligt påhopp. Varför just MIN väska?? Dagen därpå hittade den dock rätt, den hade genomgått en lite grundligare kontroll, antagligen pga av mitt tvättmedelspulver som jag så fint packat med mig...........

Vi har solat, badat, solat, badat, käkat glass i mängder, åkt buss kors och tvärs, hyrt cyklar och tagit oss runt på egen hand, besökt ett stort havsakvarium med fiskar, krokodiler, pingviner... ja, det har varit sköna tider helt enkelt.

Jag har nog aldrig firat så mycket midsommar som vi gjorde på Cypern, vi klädde stången, gjorde kransar, dansade små grodorna, åt jordgubbar med glass, sen på kvällen var det midsommarbuffé. Det ni, det är utomlanads man ska fira midsommar för att slippa kyla och regn som alltid sätter stopp för uteaktiviteterna :)

Här kommer lite solsken o semsterbilder från oss!

P6120001

P6230156 P6250171

P6180078     P6130012

P6150022P6160038P6160041

P6180062 P6180074

P6190094P6230142

 

Skönt att vara hemma igen i gröna Sverige, de sista dagarna hann man sakna allt här hemma. Speciellt stora E tror jag, hon var ganska mätt på sol och bad i slutet.

Tyvärr slogs vi av den tråkiga att MJ dött strax innan vi ska åka hem och jag har varit lite deppig och nere sen dess. Känns så tragiskt, hans musik har betytt väldigt mycket för mig. Det känns overkligt. En hel värld sörjer, och även jag.

Här kommer min absoluta favorit, alla har vi nog en :)

Trevlig sommar på er, jag ska hinna med Öland och Skåne innan jag påbörjar mitt sommarjobb den 20 juli!

Puss Puss!

12 kommentarer:

Grodmamman sa...

Var på Cypern var ni? Såg super härligt ut! Var där för snart 2 år sedan, i Aiya Napa.
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Så härliga bilder från Cypern. Ser ut som om ni har haft det jättebra. Det var ju tur då att ni fick komma hem till ett soligt Sverige också.

kram Ullis

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Åh vad ni verkar ha haft det härligt! Själv ser jag fram emot att åka på bröllopsresa på måndag, till Italien:)

Kram Annica

Vecka - Vecka sa...

Vilken härlig resa ni verkar ha haft! Hoppas sommaren fortsätter lika fint!

Kram, Lotta

Vecka - Vecka sa...

Vilken härlig resa ni verkar ha haft! Hoppas sommaren fortsätter lika fint!

Kram, Lotta

Anna sa...

härliga bilder! kram anna

Chris sa...

Hej! Det såg verkligen underbart ut! Jag själv ska dit i augusti 1 v till Ayia Napa. Var där förra året med... Hoppas ni hade det bra. Nåt ställe, eller plats du kan rekommendera`??
Kram "gamla" Syster Yster!

Bella sa...

Vilka härliga semesterbilder! Jag går också och har en tomhet i kroppen efter MJ...
Kram,
Bella

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att höra från dig. Är ju in här och läser även om du inte lämnar någon kommentar efter dig hos mig. Du gör helt rätt som njuter. Passa på nu eftersom du har fullt upp med skolan sedan. Tyvärr så blir det ingen resa söder över. Vi var på gång till Gotland ett tag, hade till och med bokat men det var ju så struligt med jobbet så vi avbokade. Är ju ändå sugen på att försöka ta oss dit, nu eller nästa år. Nu får vi se när maken får semester i augusti om vi hittar på något eller om det bara blir kortare turer. hade ju varit perfekt annars att byta hus.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

God dag!ville bara kika in..tror inte jag har vart häe förr!!

ååå så härligt med cypern...vart där 2ggr..snart dax igen!!!

så söta kids du har!!
Ha en skön sommar vecka!!
~~♥Kramar i massor från Millan♥~~

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Tack tack!

Kram Annica

Anna sa...

tosia är nu i helgen! kram