fredag 11 juni 2010

Storasyster och lillasyster

 

Hämtar flickorna på dagis. Först storan sen lillan. Storasyster väntar i hallen medans jag går in och hämtar lillasyster. Genom fönstret som är på dörren för de syn på varandra. Storasyster vinkar med båda händerna och hon ler med hela ansiktet. Lillasyster börjar skratta hysteriskt, som om jag kittlade henne, hon vinkar lika mycket tillbaka. Jag öppnar dörren och två systar möts skrattande.  Storasyster har varit på avslutningfest i skogen idag, det blev korvgrillning, tårta och skattjakt. Hon hittade då två guldpengar. Storasyster ber lillasyster välja en ficka. Lillasyster väljer vänster och storasyster fiskar fram en guldpeng i choklad och ger den till lillasyster.

“Jag sparade den ena åt dig!”

Vem är den viktigaste personen i ditt liv?

5 kommentarer:

Anna sa...

åh mitt hjärta smälter! vilka underbara barn ni har! hoppas de följer med på midsommar så vi får dansa kring midsommarstången och bada lite om vädret blir bra. verkligen snygg bild på dig i sängen:))) längtar tills vi ses! kram anna

Fia sa...

åh. underbart! nog är syskon bland det finaste man har. kram!

Grodmamman sa...

Underbart! Och långt ifrån den tillvaron vi har med våra barn just för närvarande!:) Men det går i vågor här hemma.
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Så underbart att läsa. Är ju inte så här hemma just nu mellan sönerna. Två tonåringar en till snart där. Vissa stunder är de dock så ljuvliga mot varandra. Ett stort grattis i efterskott.
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Sandra sa...

Den här lilla berättelsen är verkligen hur fin som helst. Helt underbar. Och vad söta de är, till råga på allt. :P Kramar!