torsdag 5 mars 2009

Träning, praktik & busungar.

 

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen. Vi har ju ett gym här i närheten så jag kan gå dit. Inte dåligt att ha gymmet runt hörnet trots att man bor på landet :) Jag tränar både med instruktör och själv, hur bra som helst!

Idag har jag varit på BVC hela dagen, det är inte annat än att man blir lite "åh-vad-mysigt-jag-vill-ha-en-nyfödd". Men nej, det var himla kul att va där men en bebis till blir det inte - just nu! Praktiken rullar på bra, nästa vecka är min sista vecka på VC! Helt sjuk vad mycket jag lärt mig, de senste dagarna har jag fått ta emot egna patiener. Känns kul att personalen har sånt förtroende att de lämnar över helt.

Här hemma plöjer ungarna runt som vanligt, igår morse när jag kom in i flickornas rum hade Stora E hunnit riva ut vart enda lakan/påslakan/örngott och brett ut det i gigantiska högar över hela rummet. ALLIHOPA! Till och med de som jag plockat undan från bebistiden... "Suck, usch vad du gör mig lessen E!!" Sa jag bara och gick. Gissa vem som veck ihop och städade undan. Nog var det allt lite dåligt samvete som kröp fram...

Den här bussliknande situationen brukar uppstå titt som tätt i vardagsrummet, den här bilden tog jag strax innan jul. Ser ni vad hon har jobbat, stolarna sträcker sig ända ner till väggen :)

PC280089

 

Tagna på bar gärning! Här knapras det flingor iklädda i mössa och prinsessklänning... Notera stora Es min ;)

PC310090

I mån åker jag till Kalleskrona några dagar. Saknar alla där!

Puss o kram, Karro

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Visst längtar man efter bebis ibland, men det är ganska skönt när de blir äldre och klarar sig mer själva också!:) Här blir det inga fler överhuvudtaget!
Duktig du är som tränar på gym, tycker också det är kul, men just nu orkar jag inte.
Kram

Anonym sa...

Ha ha vad roligt det är att se att det är fler som har små bustroll som är duktiga på att hitta på små "hyss" :-) De är för söta ;-) Du gör det bra, med plugg, gym och barn och karl ;-) Kramar!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

HIHI. Det där känner jag igen. Busiga ungar som hittar på sattyg...

Våra små har oxå en tendens att bygga bussar av alla stolar i vardagsrummet...

Ha en härlig helg
Kram Annica

Ullis/Leva på landet sa...

Så härligt att det går så bra på din praktik. Ibland hittar ju de små liven på en massa som man inte tycker är så bra. Det gör de även om de är 15. Hoppas satt du får det bra hos mamma o pappa.

Ha en bra helg!
Kram Ullis