torsdag 5 februari 2009

En liten uppdatering...

Dagarna går så snabbt numera, glömmer bort att blogga... Men här kommer en liten uppdatering om vad som händer här hemma.

I veckan har vi varit på Leos lekland, detta är helt klart stora E:s plats på jorden. Och jag kan väl hålla med, det är skitkul att klättra och åka rutchkana ;)

Jag sökte sommarjobb på BB/förlossningen och hon jag pratade med var väldigt kluven, hon ville gärna ha in ssk-to-be, speciellt eftersom de öppnat upp en avdelning där de anställde sjuksköterskor. Men tyvärr har vi ju en utbildning här i Växjö för de som specialiserar sig på nyfödda och prematur och de får ju alltid förtur. Men vi pratade rätt länge om både praktik och jobb, hon ville gärna höra av mig i framtiden. Vi får väl se, jag vet ju vad jag vill göra iallafall, sen får vi se hur mycket utbildning som krävs!

Nu har man ju överlevt första terminen och alla dess kurser och faktiskt klarat alla tentor! Whoho, det är över min förväntan, trodde inte jag skulle klara den första tuffaste biten utan att göra nån omtenta. Just nu känns det som om man kan klara vad som helst...

Igår var vi o käkade på den nyöppnade Thai-restaurangen som ligger gångavstånd från oss. Kul att få ett alternativ till pizzerian som redan finns.

Mina nya vårgardiner fick inte vara strykta särskillt länge, de blev snabbt busungarnas (och pappas) favoritställe att busa på....

P1310173 P1240161

 

Just nu är jag inte särskillt mycket i skolan, har skippat en del korta föreläsningar denna veckan och kommer göra så även nästa, rätt skönt att läsa hemma i lugn och ro. Känner att jag lärt mig en hel del om mig själv tack vare de böcker vi läser nu, kul att få nya perspektiv på saker och speciellt sig själv.

 

I mån är det fredag, det ser vi fram emot! :)

Stor kram, Karro

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Skönt att alla tentor är klarade! Och ibland tror jag att man lär sig lika bra genom att läsa själv!
Lycka till i fortsättningen!
Kram

Anonym sa...

Grattis! Du har förflyttat berg..nästan i alla fall...jag minns när ni var sjuka och allt gick sönder...bilar, värmepannor och tiden som inte räckte till...men...du fixade det!
Fina gardiner...skira som påminner om en sommar som skall komma igen...skönt!
Spg på ett inredningsprogram hur de knölade ihop nystrukna gardiner...de blev luftigare enligt designern...så du är så inne!
Kram,
Bella

Ullis/Leva på landet sa...

Så härligt att du klarat förta terminen så bra. Hoppas att det löser sig med något annat sommarjobb för dig. Du frå väl återkomma när du gått lite längre i skolan. Så härlig bild på lilla E.

Kramar Ullis

Pixi sa...

Skööönt att ha det avklarat förstår jag ,hoppas du får nån annan praktik som du kommer att trivas med ! Ha en sköön helg !=)

Anna sa...

Grattis till första terminen avklarad! synd att du inte fick jobb där, eller hade de inte bestämt sig ännu? skönt att det är lite lugnare nu. ha en bra helg! kram anna