lördag 19 april 2008

Ny bil och en runda till IKEA

Idag var vi i skåne och hämtade hem vår nya bil, en Peugeot 307 . Efter att ha åkt runt i farmors gamla vrålåk några veckor var det skönt att sätta sig i en modern bil, som luktade nytt... :) Vi hade en sånhär bil innan denna, fast en -02:a som vi kört många långa mil med så det var dags att uppdatera sig.




Såhär har vi den, silverpilen! :)





Stannade även på IKEA älmhult på vägen hem, fick med oss en hel del, till och med några möbler så det var tur vi hade två kombibilar med oss. Här är ett litet smakprov på vad vi hittade, köpte en hel del tyg. Ska sy (eller ja, mamma hoppas jag) gardiner och draperier till källaren. Hittade lite saker till flickornas rum oxå.


En riktigt ohälsosam dag för plånboken med andra ord...


3 kommentarer:

Jes/Vita villa vila sa...

Snubblade in på din blogg & tänkte bara lämna ett fotspår innan jag går :)

Härlig sida!! /Jes

Frida sa...

Hej!
Tack för din kommentar på min sida. Kul med ny bil.Ikea är farligt för plånboken man hittar alltid något där. Fina saker du kom hem med. Kollade ner på sidan och såg barnrummet, jättefint du har gjort där!
Ha en härlig söndag:-)
Kram Frida

Anonym sa...

Hej hej =) jadu, verkligen men vi kämpar på. å du har det väl oxå endel att stå i. inte länge kvar tills stora dagen nu. Hoppas allt löst sig med mat å så ;) kram