onsdag 23 juli 2008

En paus från allt.....

Idag la jag ner slipmaskinen. Maken bakade lite småkakor och vi lämnade huset! Först åkte vi till Emmaus i Björkå. Skiiiiiiiiiit stort!! Men tro inte vi hittade nått för det, jo några böcker släpade vi hem... Stannade sen vid en mysig badplats påvägen hem. Startade grillen, la på korven och njöt lite av sommaren. Inte särskillt mycket folk vid sjön, vi var de enda svenskarna. Man hörde danska, tyska och norska röster. Konstigt, som om VI var turisterna...


Jodå, makens linne åkte allt av *s*





Tapetproblemen är då inte lösta här hemma. Vi sa att vi köper hem både färg och cover-up sen testar vi och målar där tapetern känns bra sen får vi cover-up:a där det är som värst. Vi provar får vi se. Det kommer inte bli så mycket gjort nu förrän i nästa vecka. Maken jobbar och jag tänker njuta av att sommren är tillbaka - det vill säga, långa dagar på stranden med tjejerna.

I helgen ska vi på festival sen kommer föräldrarna och då är det dax för det efterlängtade fönsterbytet i trappuppgången!
Fick ju den här underbara awarden av Ullis med bloggen Leva på landet för några dagar sedan. Just att det handlar om vänskap gör att det värmer lite extra i hjärtat. Tack goding! :)


På återseende!

9 kommentarer:

Sara sa...

Du gör rätt i som njuter av sommaren nu. Man vet aldrig när det vänder igen.Härliga bilder.
Kram Sara

Änglahem sa...

Vilka fina bilder på lillsnuttan...ja allihop men dom var lite extra! Du är en duktig fotograf! självlärd eller..?

Jaaa...passa på att njut av sommaren som kom tillbaks....huset springer inte ifrån er! Kloka ord*tihi* från en som absolut inte kan leva efter dem!!!

Vad roligt med att ni får precis den tapet "ni" vill ha...*fniss*.

Ha det gott och njut!
Kram, Ulrika den ej så kloka*fniss*

Frida sa...

Det tycker jag du ska prova någon gång. Det är inte alls svårt. Det enda man ska vara noga med är att knippena ska var lika stora annars blir kransen ojämn. Ser härligt ut med en dag på stranden och grillat är ju aldrig fel. Vi får hoppas att sommaren kommer tillbaks för att stanna ett tag. Det hade suttit fint.
Grattis till awarden, den är du värd alla gånger, alltid lika roligt att kika in här!
Kram Frida

Anonym sa...

härligt med lite paus. vi har ju inga barn så hela baksättet är ju ledigt för bagage. men hon får väl inte ha det så lyxigt för all framtid. men just nu fungerar det ju. vad är det för festival ni skall på i helgen då? kramar anna

Vecka - Vecka sa...

Njut av sommaren du! Man vet aldrig då den försvinner igen!

Om jag inte minns helt fel, så fick vi stolarna för mina föräldrar behövde inte 6 stolar och ett stort bord mera då alla ungar flugit ut.. Och så ville de ge dom bara - dom är så snälla! Min mamma är nämligen av den åsikten, att helldre får vi fina gamla grejer nu, än att vi ärver allt sen om (förhoppningsvis) 100 år..

Jo, vet att vita stolsitsar inte är så praktiskt.. men vi äter ju ändå oftast i köket, och troligtvis om två år också! Men annars är det väl att byta sen! (eller så får man sätta plast på Max stol..)

Kram,Lotta

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken härlig dag ni haft. Har också varit på badstranden och där var det fullt för en gångs skull. Det är klart du ska ha utmärkelen. Du är alltid så gullig o go, och sedan hjälpte du ju oss så vi kommer iväg på en efterlängtad semester. Dina tjejer ser så mysiga i härliga ut.

Kram Ullis

Hagbacken sa...

Hallå bruden! Vilka härliga sommarbilder du visar!

Grattis till utmärkelsen!

Kram Linda

Living by Milla sa...

Du gör alldeles rätt...passa på att njuta av värmen när den äntligen är här.
Underbara sommarbilder!

kram Camilla

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Mojsigt ni verkar ha haft det! Det är bra att ni tar pauser och njuter i värmen! Här kan vi inte pausa utan altanen måste bli klar!Vi har ju bara semester en vecka till och sedan är det jobb 60 timmar i veckan igen:(

Jag visade dottern ert "förra" tapetförslag. Hon gillade den faktiskt... så nu får vi åka och kolla om vi kan få hem en provbit innan vi bestämmer oss.

Stora kramen
Annica